Poppodium Duycker presenteert PROG INVASION festival in 2019

Met PROG INVASION biedt Poppodium Duycker in Hoofddorp een podium aan de beste en breedste progressieve rock en metal bands, steeds uit een ander land. Na drie edities met een bescheiden voorhoede van Australische, Belgische en Duitse bands staat 6 april 2019 een flinke overmacht aan Engelse progbands voor de poorten van Duycker te popelen. A British Prog Invasion XL is de eerste echte festival editie van de reeks. De line-up bestaat dit keer uit maar liefst vijf topacts uit de frontlinies van de Engelse progressieve rock. Daartegenover plaatsen we als altijd de fine-fleur van de Nederlandse progressieve rock om het hoofd te bieden aan de opgetrommelde buitenlandse progtroepen.

Een festival dus, en dat betekent een mooi randprogramma ter leeringhe ende vermaeck. Op dit moment wordt gewerkt aan diverse clinics, akoestische shows en signeersessies, een cd-markt en een mini-editie van de talkshow MUSIC TALKS, waarin muzikanten aan de tand worden gevoeld over carrière en creativiteit, inspiratiebronnen en tourbelevenissen.

LINE-UP

IO Earth (UK) | HeKz (UK) | Moonparticle (UK) (met oa. Niko Tsonev, Jonathan Noyce, Malcolm Mortimore) | GU-RU (UK) | Kyros (UK) | avondticket: € 25,-cjp vvk: € 32,50 cjp deur: € 36,50 deurverkoop: € 39,50 voorverkoop: € 35,50

Deze editie van Prog Invasion wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Mr. Bowler Music Agency.